ANKARA / ÇANKAYA - Adalet Nizamoğlu Anadolu Lisesi

Ekm

29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz. 29 Ekim, Kurtuluş Mücadelesinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ait olan "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Mlletindir" sözünü taçlandırdığı gündür.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim öğretim yılı 12. sınıf öğrencilerimizi 03/03/2022 cuma günü okulumuzda yapılan törenle mezun ettik. Öğrencilerimizin Atatürk büstüne karanfil bırakmasıyla başlayan törenimiz, okul birincimiz Cemresu Kulga'nın kütüğe isim çakması, flama - bayrak teslim töreni, diplomaların verilmesi, pasta kesimi ve keplerin atılması ile sona ermiştir. Mezuniyet bir dönemin bitip başka bir döneme geçiştir. Bu yeni dönemlerinde tüm öğrencilerimizin bahtları  açık şansları bol olsun. Sınavlarında başarılar diliyoruz. Herşey gönüllerince olsun.

May

"Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir." sözleri ile Ata'nın gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı okulumuzda etkinliklerle kutladık. Programda emeği geçen türk dili ve edebiyatı öğretmenimiz Behice Baba Bağatır'a, müzik öğretmenlerimiz Özlem Dilektaşlı ve Nasuhi Can Özaydın'a, bilişim teknolojileri öğretmenimiz Hülya Başara'ya, beden eğitimi öğretmenimiz Suat Demir'e ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

May

Nis

Okulumuzun e dergi nisan ayı ilk sayısı yayındadır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.